CFR CLuj

Iuliu Muresan: "CFR e ca Fat Frumos, creste intr-un an cat altii in zece"

Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat joi seara pentru MEDIAFAX, ca cele sase trofee obtinute în ultimii trei ani sunt dovada proiectului solid care a stat la baza clubului în 2002, atunci când a fost preluat de finantatorul Arpad Paszkany.

"Show-ul din aceasta seara (n.r. - joi) a fost magnific si este încununarea perfecta a unui an în care am demonstrat ca suntem cei mai buni din România. Am demonstrat ca CFR nu e o stea cazatoare. În 2002, când ne-am pornit la drum, putini credeau în noi. Acum am demonstrat ca CFR e ca Fat Frumos: creste într-un an cât altii în zece", a spus presedintele campioanei, pentru MEDIAFAX.

Muresan a declarat ca spera ca în scurt timp echipa sa fie între primele trei din România ca numar de simpatizanti si le-a promis fanilor ca, în sezonul viitor, echipa se va bate si pentru calificarea în optimile Ligii Campionilor. "Deja suntem pe locul patru, dupa cum am citit într-un într-un studiu de specialitate. E drept, cu un procentaj mai mic al suporterilor fata de Steaua sau Dinamo. Sper ca prin serioziate sa ne atragem si mai multi fani si cât de repede sa le depasim pe echipele asa zise «de traditie». Speram ca în sezonul viitor sa reusim sa iesim din grupele Ligii Campionilor sau, daca nu, sa avem un parcurs cât mai lung în Liga Europa", a mai declarat Iuliu Muresan.

La finalul festivitatii de joi seara, jucatorii împreuna cu staff-ul tehnic, conducerea si actionarii, au sarbatorit într-un club din Cluj-Napoca. Reunirea lotului a fost stabilita pentru 14 iunie.

Mediafax


Iuliu Muresan: "CFR e ca Fat Frumos, creste intr-un an cat altii in zece"