CFR CLuj

Iuliu Muresan a 'inscris' la iubita lui Bogdan Mara

Presedintele echipei CFR Cluj, Iuliu Muresan, este acuzat ca ar fi avut o relatia cu iubita fotbalistului Bogdan Mara, Dana Gheorghe. Mara a plecat in aceasta iarna de la Cluj, la insistentele lui Iuliu Muresan.
Oficialul gruparii din Gruia s-ar fi intalnit de mai multe ori cu prietena lui Bogdan Mara, iar colegii din echipa sustin ca intre cei doi ar fi existat o relatie amoroasa, scrie Cancan.

Totusi, relatia dintre cei doi s-a intrerupt in momentul in care Bogdan Mara a primit din partea celor de la Iraklis o locuinta, iar Dana Gheorghe a trebuit sa se mute in Grecia.

In ultimul timp, relatia dintre Iuliu Muresan si Bogdan Mara a fost din ce in ce mai tensionata. In vara, Mara a fost pus pe liber de Muresan, insa fotbalistul dorea sa mearga in cantonament cu echipa. "Mara nu are ce cauta in avionul spre Antalya", a tunat Muresan la acea vreme.

In ciuda gabaritului impresionant, Iuliu Muresan este descris de apropiatii sai drept un mare crai. Muresan s-ar fi dat in spectacol intr-un club din Spania, unde a facut senzatie printre animatoare.

Onlinesport


Iuliu Muresan a 'inscris' la iubita lui Bogdan Mara