CFR CLuj

Jucatorii lui CFR Cluj s-au batut intre ei inainte de Steaua

Haos la CFR Cluj inaintea meciului cu Steaua. Ciprian Deac si Lacina Traore s-au luat la bataie in cadrul unui meci amical cu Sanatatea Cluj, castigat cu scorul de 4-2.
In minutul 23 al meciului amical cu Sanatatea Cluj, Ciprian Deac si Lacina Traore s-au luat la bataie pe teren si au fost eliminati. Deac i-a reprosat lui Traore o pasa gresita, iar ivorianul l-a facut KO in doar cateva miscari.

Bataia dintre fotbalistii CFR-ului a continuat la vestiare si doar interventia energica a lui Gabi Muresan, Eugen Trica si Antonio Conceicao a facut ca totul sa se termine fara sange varsat.

"Jucatorii trebuie sa inteleaga ca si la un meci amical trebuie evitare aceste incidente. La echipa nu este tensiune, dar se mai intampla astfel de lucruri", a spus Iuliu Muresan.
 
In alta ordine de idei, CFR Cluj a castigat cu 4-2, golurile fiind reusite de Emil Dica, Didi (penalty), Batin si Nei, ultimul aflat la prima reusita in tricoul ardelenilor.

Antonio Conceicao a inceput partida in urmatoarea formula: Stancioiu - Batin, Muresan, Flores, Edimar - Leao - E. Dica, Trica, Deac, Didi - L. Traore. Pe parcurs au mai intrat: S. Bus, Borostean, Peskovic, Dibgeu si Nei.

Onlinesport


Jucatorii lui CFR Cluj s-au batut intre ei inainte de Steaua