Liga 1

'Sunt cel mai tare si va dobor pe toti'

Presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, sustine ca nu este afectat de recentele acuze de blat lansate de diversi oameni din fotbal, deoarece este prea puternic pentru ei.
"Sunt niste lucruri care se intampla si nu stiu cat vor mai dura. Vad ca suntem luati la tinta. Eu sunt foarte rezistent si vreau sa le spun sa nu isi faca nici un fel de problema pentru mine. Sunt mai tare ca toti la un loc si va dobor! Sunt niste aberatii toate acuzele", a spus Iuliu Muresan, conform Telesport.

Oficialul campioanei l-a somat pe Gigi Becali sa faca publice toate probele pe care le detine, dupa ce patronul Stelei se lauda ca pentru faptele sale Muresan ar putea ajunge la puscarie.

"Sa faca dezvaluiri! Gigi Becali tot timpul ameninta. Deocamdata nu noi avem dosar penal, ci ei. Noi nu avem nici o implicare, nu este vina noastra. A fost gasita o valiza la Cluj, sper sa nu zica acum ca e si valiza CFR-ului", a adaugat Muresan.

Gigi Becali sustine ca Iuliu Muresan a luat aproximativ 50 de mii de dolari in urma cu patru ani pentru a ceda un meci Stelei.

Onlinesport


'Sunt cel mai tare si va dobor pe toti'