CFR CLuj

Dragomir sare la gatul lui Paszkany

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a continuat sirul acuzelor la adresa celor de la CFR Cluj. Dupa Gigi Becali, Dragomir crede si el ca in spatele anchetei DNA se afla Arpad Paszkany.
"Sunt victima celor de la Cluj. Atunci cand au pierdut campionatul (n.n. locul doi) m-au scos pe mine vinovat. Il rog pe domnul Paszkany sa vina cu mine la televizor sa clarificam aceasta situatie. Paszkany este un baiat destept, dar are o rautate incredibila. Paszkany a vrut sa imi arate pisica, sa imi spuna ca el m-a trimis la DNA si sa imi arate ca stau in joc de glezne in fata lui", a spus Dumitru Dragomir la Special.

Dragomir a precizat ca este de acord cu premierile implementate de Gigi Becali si nu se teme ca fotbalistii ar putea sa se dea la o parte in meciul direct. "Fotbalistul uita foarte repede. Ei nu se baga la prostii", sustine Dragomir..

Disputa dintre cele doua parti a inceput dupa ce Arpad Paszkany a afirmat ca Dragomir trebuie schimbat cu Gica Popescu. Mitica nu s-a lasat mai prejos si a raspuns la acea vreme cu expresia <>.

Onlinesport


Dragomir sare la gatul lui Paszkany