CFR CLuj

Galiassi: "Vreau Real sau Barcelona in grupele Ligii"

La implinirea varstei de 28 de ani, fundasul lui CFR Cluj, Andres Galiassi de Sousa, isi doreste ca sortii sa ii scoata in cale Real Madrid sau Barcelona in grupele Ligii Campionilor.
"Am emotii mari inaintea debutului din Liga Campionilor, dar oricine are emotii cand joaca impotriva celor mai bune echipe din Europa. As vrea sa fim in grupa cu Barcelona sau Real Madrid, chiar cu AC Milan daca se califica", a declarat Galiassi pentru site-ul campioanei.

Fundasul brazilian a comentat si forma slaba a CFR-ului din acest start de sezon. "Ne-am descurcat bine in pregatiri, dar nu ne-a iesit jocul in primele 4 meciuri. E greu sa menti nivelul, trebuie sa muncesti. Meciul cu Vasluiul e unul important, iar daca o castigam, se uita tot", a opinat fotbalistul.

Sarbatoritul zilei a dezvaluit ca isi va serba ziua de nastere in familie, cu muzica si cu mancare. Galiassi a precizat ca va imbina bucataria noastra cu cea braziliana.

"Ma simt bine acum, dupa un an si 8 luni, cunosc deja bine orasul. stiu unde pot iesi la un restaurant sau la terasa. imi plac oamenii foarte mult, iar fotbalul merge bine, ceea ce este cel mai important lucru pentru mine. Sarbatoresc in mod traditional. Vine familia, mancam impreuna si cantam. Traditiile romanesti si braziliene sunt foarte asemanatoare", a dezvaluit Galiassi.

Onlinesport


Galiassi: "Vreau Real sau Barcelona in grupele Ligii"