CFR CLuj

Andone nu e impresionat de transferurile Stelei

Antrenorul campioanei, Ioan Andone, nu este impresionat de transferurile pe care adversarele din Liga I le-au efectuat in aceasta vara. Andone a mai spus ca CFR va castiga titlul si in sezonul viitor.
"Nu stiu ce fac adversarele si nici nu ma intereseaza. N-am auzit de vreo campanie de achizitii spectaculoasa, dar toti declara ca vor titlul. Cred ca vom castiga campionatul si anul acesta", a spus Andone in Ring.

Dezinteres fata de Liga Campionilor
Antrenorul in varsta de 48 de ani nu vrea sa repete greselile Stelei, care nu a reusit sa castige partidele disputate imediat dupa meciurile din Liga Campionilor si anunta ca e posibil sa bage chiar si echipa a doua in competitia europeana.

"Titlul este oricum prioritatea noastra. Nu vom repeta greselile altora. Daca vad ca in Champions League nu merge treaba, ne axam pe competitia interna", si-a motivat Andone decizia.

Paszkany, innebunit sa intareasca echipa
'Falcosul' a dezvaluit ca patronul Arpad Paszkany este dornic sa imbunatateasca echipa in fiecare pauza competitionala, chiar daca Andone e de parere ca lotul actual este unul valoros.

"De cand sunt eu la echipa, au fost adusi nu mai putin de 17 fotbalisti. Numai in aceasta vara patronul a cheltuit cinci milioane de euro. Eu i-am spus sa se opreasca cu transferurile, ca sa vedem ce poate actualul lot in Liga Campionilor. Dar asta e politica lui, vrea mereu sa aduca jucatori din ce in ce mai buni pentru a crea concurenta pe posturi", a afirmat 'Ando'.

Fabbiani si Dorsin, pe faras
Tot la capitolul transferuri, Ioan Andone a mai precizat ca ardelenii se vor desparti in aceasta vara de Cristian Fabbiani si Mickael Dorsin.

"Vor sa dea intire 300.000 si 500.000 de euro pentru un imprumut pe un an. Noi vrem sa impunem si clauza de cumparare, sa stim ca ne luam banii pe el. Pentru ca Fabbiani ne-a costat, in total, aproape 3 milioane de euro", a clarificat Andone situatia lui Fabbiani, dorit de Independiente, dupa care a dezvaluit viitorul suedezului Dorsin.

"Asa e la fotbal, te mai inseli. A jucat senzational cu Chelsea si Valencia in Liga. Il vom vinde la o echipa din Rusia", a adaugat antrenorul clujenilor.

Stadionul, gata de Liga
Antrenorul care a reusit eventul in ultimul sezon da asigurari ca arena Dr. Constantin Radulescu va fi gata de Liga Campionilor inainte de startul competitiei europene.

"Pe 15 august, arena e gata. Cu tribuna a doua ridicata, ajungem la 25 de mii de locuri. Lucrarile au costat nu mai putin de 18 milioane de euro si au fost realizate in totalitate de o firma olandeza", a subliniat Andone.

Onlinesport


Andone nu e impresionat de transferurile Stelei