CFR CLuj

Muresan: "Steaua nu joaca mai bine ca noi"

Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, considera ca echipa sa este in continuare favorita la titlu si spune ca desi Steaua a recuperat 8 puncte in acest an, nu joaca mai bine decat clubul din Gruia.
"Suferim! Jocul echipei nu se compara cu cel din tur, e o diferenta foarte mare, le oferim foarte multe oportunitati adversarilor sa inscrie. E dureros! Echipa nu mai are acea duritate posesiva din tur. Am stat o ora cu jucatorii in vestiar, i-am incurajat, dar nu am luat inca masuri. A fost o discutie pozitiva. Trebuie sa analizam greselile si sa incercam sa le corectam. Trebuie sa redresam echipa, am incredere in jucatori. Vina este a antrenorului, poate si a mea. Eu nu am ce sa imi reprosez, decat ca poate nu i-am motivat suficient, in rest mi-am facut treaba. Avem cel putin sanse egale la castigarea titlului, sper sa gresim mai putin decat ei. Steaua nu joaca mai bine ca noi", a spus Muresan la Special.

Oficialul ardelenilor are in continuare incredere in Ioan Andone si nu va asculta de sfaturile suporterilor care i-au cerut demisia. "Nu galeria a cerut demisia lui Andone, ci un grup de suporteri recalcitranti, pe care nu ii consider suporterii CFR-ului", a precizat Muresan.

Iuliu Muresan spune ca solutia pentru ca CFR-ul sa iasa din criza este un meci bun incununat cu o victorie de 3 puncte. "Nu ne consideram deja invinsi, ci dimpotriva. Ne trebuie un meci bun, speram sa fie cel din Stefan cel Mare, insa nu a fost asa", a adaugat presedintele ardelenilor.

Onlinesport



Muresan: "Steaua nu joaca mai bine ca noi"