CFR CLuj

Muresan: "Ii descalific pe cei de la Rapid care au scris asemenea lucruri grave"

Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat marti, pentru NewsIn, ca oficialii rapidisti nu mai merita respectul sau pentru jignirile facute la adresa clujenilor dupa ce formatia sa a depus un memoriu la FRF pentru ca Marius Constantin sa fie suspendat.


"Ii descalific pe cei de la Rapid care au scris asemenea lucruri grave. Ceea ce s-a intamplat intre Constantin si Dica a vazut o tara intreaga, un gest reprobabil care merita sanctionat. Intrarea lui Semedo la Plesan a fost cu totul altceva. Semendo a intrat la minge, s-a vazut pe toate reluarile, faza a fost analizata la federatie. A fost o intrare nereusita la jucatorul stelist. Anul trecut conducerea rapidista, antrenorii si toti cei de acolo ne acuzau ca suntem amatori. Ei bine, acum suntem profesionisti si le multumim pentru tot ceea ce am invatat de la ei", a declarat Iuliu Muresan.

Conducerea Rapidului i-a acuzat marti pe omologii de la CFR Cluj de "purtare marlaneasca", dupa ce ardelenii au cerut, printr-un memoriu depus la FRF, ca fundasul Marius Constantin sa fie suspendat pentru ca l-a lovit cu capul in figura pe colegul sau Emil Dica, la meciul cu Poli Iasi. "Cu parere de rau, constatam ca, dupa ce a spart tiparele in privinta grandomaniei, conducerea clubului CFR Cluj se opinteste din rasputeri sa ne demonstreze ca si-a pierdut si ultima bruma de bun simt. Gandindu-se probabil ca asa le va fi mai usor sa-si sustina in practica declaratiile bombastice referitoare la 'victoria sigura' pe care o vor obtine in Giulesti, la finele acestei saptamani, 'oamenii de fotbal' rasariti peste noapte la Cluj apeleaza la mijloace murdare, speculand o problema aparuta intre doi jucatori ai Rapidului (Marius Constantin si Emil Dica) si care va fi rezolvata in interiorul clubului", spun giulestenii pe site-ul oficial al gruparii.

Rapid va intalni pe teren propriu liderul la zi al Ligii I, CFR Cluj, duminica, de la ora 20:30, partida urmand sa fie transmisa de Kanal D.

NewsIn



Muresan: "Ii descalific pe cei de la Rapid care au scris asemenea lucruri grave"