Liga 1

Ultrasii dinamovisti, revoltati inaintea derbiului

Liderii galeriei lui Dinamo se declara revoltati de ceea ce se petrece in Stefan cel Mare. Intr-un comunicat de presa, liderii PCH isi explica nemultumirile.
Iata comunicatul PCH:

Meciul cu rivalii de lânga cimitirul în care-si petrece veacul fostul dictator reprezinta, de ani buni, o partida dupa care ne scaldam fals dar falnic în minciuna, lingându-ne ranile cu atât de multa mândrie de parca ele nici nu ar exista. Toate trec dintr-o data, dar niciuna fara sa se cicatrizeze. De fapt, e ca si cum un pacatos, unul care a mai omorât el vreun om si poate a mai bagat vreo doi prin spitale în incercarea lui de a le fura portofelul si de a le viola nevestele, merge la biserica înainte de Craciun si sta 5 minute sub poalele preotului, îsi face autodenuntul religios si aia e. Totul e sters, totul e în regula, totul e minunat.

Si nici macar nu trebuie sa ne uitam peste statistici ori sa le invoam, oricum preferam amintirile în detrimentul cifrelor, asa cum optam pentru jucatori care sa simta alb-rosu, cei care te fac sa imortalizezi anumite clipe si nu aceia care te "obliga" sa inghesui în cap tot felul de declaratii patetice si mincinoase. Oricum, pentru genul acela de personaje bariera în drumul spre inima e oricum coborâta; si nu se ridica la o simpla comanda vocala de genul "m.. Steaua" ori vreun "borcism" penibil.

Ne-am saturat de oameni falsi, de tradatori, de lingai, de prosti. Ne-am saturat sa fim luati de fraieri, culmea, de niste fraieri. Rus înjura Steaua ca asa-i "cool", Pulhac e mai fals în declaratii despre rivali decât îi e timbrul vocal în încercarea de a cânta maneaua aia despre ei, iar Borcea e reprezentantul prostimii si a falsitatii din jurul clubului nostru.

Cum de am ajuns sa chemam doar un singur jucator la întâlnirea de duminica, în care am comemorat o victorie importanta la nivel de peluza împotriva Stelei? Cum doar unul singur merita sa fie alaturi de alti 'câini' de-ai lui? Si toata situatia reflecta perfect realitatea din "Groapa". Acel unu reprezinta, pe teren, suporterii lui Dinamo, pe când ceilalti doar spectatorii. Acel 1 e dinamovist la fiecare meci, pe când ceilalti doar înainte de derby. Mi-e dor de dinamovisti si nu de jucatori îmbracati în tricoul lor , mi-e dor de derby si nu doar de un meci.


Ultrasii dinamovisti, revoltati inaintea derbiului