Liga 1

Dinamo a invins la scor Mioveniul

Dinamo a invins cu 4-1 pe teren propriu pe CS Mioveni, intr-un meci destul de alert, cu goluri multe si doua bare ale oaspetilor. Pentru Dinamo au marcat Matei, Tames, Stanescu si Danciulescu, golul de onoare al oaspetilor fiind inscris de Cosereanu.

Meciul a inceput sub semnul prudentei de ambele parti, abia in minutul 11 venind primul sut la poarta, cand Curtean a tras in forta din marginea careului iar Cobrea a respins din plonjon. Tot in primul sfert de ora si-au creat si oaspetii prima ocazie, Naidin trimitand putin pe langa poarta de la aproape 35 de metri. Cosereanu l-a imitat pe Naidin cateva minute mai tarziu, cand a sutat superb putin pe langa vinclul portii lui Naumovski.

Jocul s-a mutat iar la cealalta poarta, Marius Alexe trecandu-si in cont doua ocazii, pentru ca in minutul 31 dinamovistii sa scape miraculos de gol, dupa ce sutul lui Nastasie din interiorul careului a intalnit bara din dreapta.

Vazand ca nu e de glumit cu adversarii lor, cainii rosii au intensificat atacurile, iar in minutul 43 Cosmin Matei a deschis scorul la capatul unei faze superb construita de dinamovisti, actiune la care au contribuit si Alexe si Tucudean. Ca sa fie treaba clara la pauza, in minutul 45 a inscris si Iulian Tames pentru 2-0, cu un sut bomba de la marginea careului.

Dinamo a continuat jocul bun si dupa pauza, iar in minutul 58 Raphael Stanescu a inscris pentru 3-0 la cateva secunde de la intrarea pe teren. Tanarul atacant al alb-rosilor s-a trezit cu mingea la picior dupa ce Cobrea a respins un sut al lui Danciulescu si a trimis sec in plasa din careul mic.

Un minut mai tarziu, Mioveniul a avut marea sansa de a reduce din diferenta total neintentionat, dupa ce o centrare gresita a lui Ionut Voicu a intalnit transversala. Bara lui Voicu avea insa sa anunte golul Mioveniului din minutul 61, marcat cu un superb sut din 17 metri de Cosereanu.

Doar trei minute au trecut si Dinamo a refacut avantajul de trei goluri, dupa ce Danciulescu a primit in careu de la Tucudean si a tras din alergare fara sanse pentru Cobrea.

Onlinesport: Irina Maxim



Dinamo a invins la scor Mioveniul