Liga 1

Andone: "Daca nu bateam cred ca ieseam din calculele titlului"

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat dupa victoria din meciul cu formatia Ceahlaul Piatra Neamt, scor 2-0, ca el si elevii sai au suferit mult pentru acest succes si daca nu ar fi câstigat probabil ar fi iesit din calculele pentru titlu.
"Am suferit mult. Victoria a venit în urma unui joc bun. Baietii au jucat mult mai scurt, nu am utilizat ca si în celelalte meciuri pasa lunga si e bine ca nu am primt gol. Am avut gol valabil la Ronny, dar daca arbitrul n-a vazut, asta este problema lui.

"Înca mai avem de lucru la echipa. Am cedat intentionat initiativa în repriza a doua, în ideea de a-i prinde pe linia lor de aparare cu Sougou si cu Ronny. Conteaza enorm cele trei puncte, daca nu bateam aici cred ca ieseam din calculele titlului. Sunt trei puncte mari pentru noi si veneau dupa o perioada neagra. Nu avem nici trei zile pâna marti, la urmatorul meci, si foarte geu va fi si cu Brasovul, care vine dupa o victorie cu Dinamo", a spus Andone la Digi Sport.

El a precizat ca pentru Steaua meciul cu Rapid este "ultima sansa": "La Steaua e ultima lor sansa, dupa o victoie în Giulesti se considera una dintre favoritele la titlu".

Formatia CFR Cluj a învins, sâmbata, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Ceahlaul Piatra Neamt, într-un meci din etapa a 28-a a Ligii I. Golurile au fost înscrise de Vranjes '19 si Camora '90+3.

Mediafax


Andone: "Daca nu bateam cred ca ieseam din calculele titlului"