Liga 1

Universitatea Cluj a jucat meciul 1.500 in Liga I

Echipa Universitatea Cluj a jucat meciul 1.500 în Liga I, în partida terminata la egalitate, luni, în deplasare, scor 1-1, cu formatia FC Brasov, în etapa a XXVII-a, informeaza site-ul oficial al FRF.
De asemenea, Petrolul Ploiesti s-a aflat la meciul 1.250 în prima divizie, la întâlnirea terminata la egalitate, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Vointa Sibiu.

Formatia Gaz Metan Medias a învins, cu scorul de 3-2, echipa Pandurii Târgu Jiu si a obtinut astfel primul succes pe teren propriu din 2012. În urma acestei victorii, Gaz Metan a urcat pe pozitia 44 în clasamentul all-time, depasind formatiile Victoria Bucuresti si Gloria Buzau. Pandurii Târgu Jiu nu a obtinut niciun punct în cele patru meciuri disputate la Medias, iar golul realizat de John Ibeh a fost al 350-lea primit de Gaz Metan în Liga I.

Arbitrul Alexandru Tudor, care a condus meciul Dinamo Bucuresti - Ceahlaul Piatra Neamt, scor 3-2, s-a aflat la partida cu numarul 250 în Liga I. El este al treilea arbitru ajuns la aceasta cifra, predecesorii sai fiind cei doi care îl devanseaza în ierarhia all-time, Sorin Corpodean, 268 de partide, si Nicolae Rainea, 267 de partide.

Mijlocasul dinamovist Iulian Tames a jucat meciul 200 în Liga I, jucatorul Astrei Ploiesti, Juliano Spadacio a ajuns la 100 de partide, iar fundasul Petrolului Ploiesti, Bogdan Straut. a evoluat pentru a 50-a oara în prima divizie.

Doi antrenori, Alexandru Pelici (Vointa Sibiu) si Marian Pana (CS Mioveni), s-au aflat la meciurile cu numarul 50 pe banca tehnica în Liga I.


Universitatea Cluj a jucat meciul 1.500 in Liga I