Liga 1

Vidan: "N-am dormit toata noaptea, deja nu mai e fotbal, e razboi"

Asistentul Adrian Vidan a declarat, marti, agentiei MEDIAFAX, ca nu a dormit toata noaptea dupa meciul FC Brasov - Concordia Chiajna, scor 2-3, în care a gresit de mai multe ori si în urma caruia a decis sa se retraga din arbitraj, adaugând ca fotbalul românesc seamana cu un razboi.
"Dupa 26 de ani si 310 meciuri în prima liga, am decis sa ma retrag. Am considerat ca daca s-a discutat asa mult, atunci e normal sa ma retrag. Nu am dormit toata noaptea. Peste tot se întâmpla greseli, eu am gresit la doua faze. Asta nu mai este fotbal, este ca la razboi, etapa de etapa", a spus Vidan.

Adrian Vidan a afirmat ca a fost obosit înaintea partidei, deoarece a fost în Grecia alaturi de fiul sau, care a participat la un turneu de tenis. "Am fost la un turneu de tenis la Atena cu baiatul meu, care a pierdut în semifinale la doua mingi. A fost un complex nefericit de împrejurari", a adaugat Vidan.

Dupa ce finantatorul FC Brasov, Ioan Neculaie, a anuntat ca Adrian Vidan ar fi trebuit sa oficieze la linia unu, si nu la a doua, fostul arbitru asistent a precizat ca centralul Catalin Busi a notat gresit pe foaie, însa nu a mai avut timp sa modifice.

"Centralul a trecut gresit pe foaie ca ar fi trebuit sa stau la linia unu. Nu am mai avut timp sa modific, am lasat asa gresit", a precizat Neculaie, care a mentionat ca nu a intrat niciodata în vreun cazino si ca hobby-urile sale sunt tenisul si pescuitul.

Mediafax


Vidan: "N-am dormit toata noaptea, deja nu mai e fotbal, e razboi"