Liga 1

Muresan: "Nu regret decizia luata, Costa a inteles situatia"

Presedintele gruparii CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat, duminica seara, ca nu regreta decizia de a renunta la serviciile tehnicianului Jorge Costa, precizând ca este mândru ca a colaborat cu el si ca antrenorul trebuia "sacrificat" pentru performanta.
"Costa a înteles situatia, nu se bucura dar a înteles situattia. Trebuie sacrificat pentru performanta. Nu regret decizia luata. Nu mi s-a parut surprins, a acceptat din prima.

"Ne-a înteles fara sa îi dam prea multe explicatii. Eu m-am împrietenit cu Costa si sunt mândru ca am colaborat cu el. Echipa este pe locul 1, cu cinci puncte avans. Sacrificam totul pentru a câstiga titlul si a face performanta.

"Andone era singurul care putea sa preia echipa, nu ne-am gândit la un antrenor român sau strain. Ma bucur ca a acceptat Andone. Este foarte bun mobilizator, are experienta mare si asta e un lucru esential la fotbal. ", a spus Iuliu Muresan la sport.ro

Conducerea clubului CFR Cluj a decis, duminica, sa îl demita pe antrenorul Jorge Costa, echipa urmând sa fie pregatita în ultimele etape de Ioan Andone. Conducatorii gruparii au analizat într-o sedinta atât înfrângerea de sâmbata, din meciul cu Rapid, scor 0-5, cât si jocul slab al echipei din retur.

Formatia CFR Cluj, liderul clasamentului Ligii I, a fost învinsa, sâmbata, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (2-0), de echipa Rapid, într-un meci din etapa a 25-a a Ligii I, înregistrând prima înfrângere dupa 11 runde.

Jorge Costa se afla la conducerea tehnica a echipei clujene din mai 2011.

Mediafax


Muresan: "Nu regret decizia luata, Costa a inteles situatia"