Liga 1

Reghecampf explica intorsatura de la Ploiesti

Antrenorul echipei Concordia Chiajna, Laurentiu Reghecampf, a declarat, miercuri, ca este extrem de multumit de faptul ca jucatorii sai au reusit sa revina de la 1-3 si sa învinga cu 4-3, în meciul cu Petrolul Ploiesti, din etapa a 22-a a Ligii I.
"Sunt foarte multumit de final, de rezultat si ca am avut puterea sa revenim. Am crezut ca trebuie sa câstigam, am crezut în echipa. Ma bucur ca schimbarile noastre au fost inspirate. A fost un meci foarte important pentru noi si pentru situatia din clasament în zona retrogradarii. La sedinta tehnica le-am spus jucatorilor mei ca meciul se încheie în minutul 95-96, ma asteptam ca va fi un mecidur.

"Este greu sa te gândesti ca poti câstiga dupa ce ai fost condus cu 3-1, dar echipa a avut «medicamentatia» necesara si a reusit ceea ce putini credeau. Am trait lucruri incredibile în aceasta seara. Nu stiu daca sunt norocos, mai este mult pâna la salvarea de la retrogradare, atunci se poate aprecia. Sunt bucuros ca jucatori care nu spuneau nimic, prin seriozitate si disciplina au reusit parcursul de pâna acum, care nu trebuie sa se încheie aici", a declarat Laurentiu Reghecampf.

Pentru Valentin Negoita, antrenor secund la Petrolul, ceea ce s-a întâmplat la meciul de Ploiesti tine de domeniul paranormalului: "Am vazut un serial paranormal. Ce s-a întâmplat în seara asta se poate vedea doar în SF-uri. Dupa cum s-a vazut, fotbalul te pedepseste pentru ocaziile ratate. Probabil echipa cade psihic pe finalul jocurilor, nu putem sa dam vina pe ghinion.

"Au fost greseli personale sau greseli în lant ale jucatorilor nostri. Am jucat doar la victorie. Nu este totul pierdut, mai sunt 12 etape, cum echipe ca Sportul sau Chiajna au sperat si au reusit rezultate foarte bune, la fel putem spera si noi. Nu înteleg de ce s-a cerut demisia antrenorului, pentru ca echipa chiar a jucat astazi. Sper ca Valeriu Rachita sa aiba puterea sa treaca peste finalul de cosmar si sa pregateasca echipa pentru jocul de la Piatra Neamt, unde trebuie sa recâstigam punctele pierdute".

Formatia Petrolul Ploiesti a fost învinsa, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-3 (2-1), de echipa Concordia Chiajna, într-un meci contând pentru etapa a 22-a a Ligii I, în care în minutul 85 ploiestenii conduceau cu 3-1. Pentru Petrolul a marcat Younes Hamza '23, '35, '64, iar pentru Concordia au înscris Rocha '35, Dos Santos '85, '90 si Dinu '90+3.

Mediafax


Reghecampf explica intorsatura de la Ploiesti