Liga 1

Razboi Dinamo-Rapid

Mai sunt doar trei zile pana la reluarea campionatului, iar prima lupta intre echipele din Liga 1 se da intre Rapid si Dinamo.
Giulestenii sunt nemultumiti de faptul ca Dumitru Dragomir a anuntat ca ar exista o portita prin care Dinamo sa joace, totusi, pe National Arena, si au ripostat printr-un mesaj postat pe Facebook.

Oficialii Rapidului solicita ca Dinamo sa nu fie lasata pe National Arena, chiar daca Gaz Metan Medias si-ar da acordul.

"Speram ca Liga sa judece cu aceeasi unitate de masura. Cand am fost în situatia în care este Dinamo acum, nu ni s-a permis sa jucam în Giulesti invocandu-se faptul ca am comunicat intentia noastra prea tarziu si am fost obligati sa disputam meciul cu FC Brasov în Regie. Suntem convinsi ca regulamentul e acelasi pentru toate echipele, indiferent de numele si tutela lor", se arata in comunicatul giulestenilor.

Dumitru Dragomir a afirmat luni dupa-amiaza ca Dinamo nu poate juca pe National Arena deoarece nu a instiintat Liga cu sapte zile inaintea. Ulterior, Dragomir a precizat ca s-ar gasi o portita in cazul in care Gaz Metan Medias si-ar da acordul.

Oficilii dinamovisti au invocat un "caz de forta majora" pentru care doresc sa joace pe National Arena.

Onlinesport


Razboi Dinamo-Rapid