Liga 1

Gica Popescu, urmarit penal?

Informatia conform careia FC Brasov urmeaza sa fie penalizata luni cu doua puncte pentru neplata unei datorii catre Scoala de fotbal condusa de Gica Popescu l-a determinat pe Ioan Neculaie sa treaca la fapte.
Patronul echipei FC Brasov a anuntat ca a depus plangere penala impotriva lui Gica Popescu, acuzandu-l pe fostul capitan al echipei nationale pentru fals si uz de fals.

"Sburlea nu mai era jucatorul Scolii Gica Popescu pentru ca aceasta scoala  a fost dezafiliata. Au incercat sa-l semneze pe academia lui Gica Popescu de la Targoviste, dar el semnase deja cu FC Brasov. Am facut plangere penala, sper ca politistii sa-si faca treaba impotriva uzului de acte false facut de Gica Popescu", a afirmat Neculaie la Digi Sport.

Gica Popescu solicita 200 de mii de euro din transferul lui Sburlea la Rapid, dar Neculaie sustine ca acesti bani nu vor ajunge niciodata in conturile fostului mare jucator.

Mai mult, Neculaie afirma ca Gica Popescu ar fi dat spaga pentru a influenta Comisia de Disciplina a FRF in vederea obtinerii unui raspuns favorabil.

"E o datorie inventata de Gica Popescu si se pare ca a avut priza, dar nu stiu de ce. Comisiile nu au fost duse in eroare, ci influentate de Gica Popescu", a mai spus Neculaie.

Onlinesport


Gica Popescu, urmarit penal?