Liga 1

Liviu Antal explica de ce a ramas la Otelul

Fotbalistul echipei Otelul Galati, Liviu Antal, a declarat într-un interviu acordat site-ului oficial al campioanei en titre a României ca a ramas la gruparea galateana în primul rând pentru colectiv, dupa ce în aceasta iarna s-a vorbit ca ar urma sa plece.
Întrebat ce "a cântarit cel mai mult" în decizia sa de a ramâne la Otelul, Antal a raspuns: "Cred ca al meu coleg de camera si prieten, Marius Pena. Ha, ha, nu glumesc! Colegii de echipa sunt foarte importanti pentru mine, formam împreuna un grup timp de aproape trei ani, m-am obisnuit cu ei, am avut si bune, si rele împreuna, am avut si performante mari împreuna. Cred ca, în primul rând, pentru colectiv am ramas la Otelul".

El s-a declarat încântat de faptul ca a avut ocazia de a participa în Liga Campionilor si de a înscrie în aceasta competitie, în meciul cu FC Basel, scor 2-3. "Ma bucur ca am ajuns sa marchez în Liga Campionilor, nu pot sa zic decât ca-i un vis împlinit. Visam macar sa joc acolo, daramite sa si marchez. Ma bucur ca am ajuns în Liga Campionilor si ca am fost luati în serios, nu numai eu, ci întreaga echipa. Poborsky de România e o simpla porecla, nu stiu de unde i-a venit antrenorului Benficai, dar ma bucur ca m-a comparat cu un fotbalist foarte mare. Sper ca macar sa ma ridic la nivelul lui", a mentionat fotbalistul.

Antal a precizat, în ceea ce priveste meciurile de pregatire din aceasta iarna, ca ar vrea ca alte echipe sa câstige amicalele, dar Otelul sa se impuna în campionat: "Lasa sa fie altii campioni în amicale si sa fim noi în campionat! Sunt importante si amicalele pentru ca, atunci când câstigi, ai alt spirit si alta dispozitie, dar nu e un lucru care sa ne dea batuti. Nu facem vreo tragedie. Ne dorim sa câstigam si noi un meci, am muncit mult si meritam, dar important e sa fim la nivel maxim în campionat. Perioada de pregatire are alte scopuri, nu neaparat victoria în jocurile amicale".

Jucatorul echipei galatene considera ca sezonul de primavara va fi "mai greu ca niciodata" de când este la Otelul. "Toata lumea îsi ia masuri fata de noi! Am ajuns o echipa destul de mediatizata, luata în seama de toata lumea si ne va fi mai greu. Dar asta ne mobilizeaza si mai tare", a adaugat el.

Mediafax


Liviu Antal explica de ce a ramas la Otelul