Liga 1

Razboi pentru Comitetul Executiv: Ardeal vs. Bucuresti. Intra Argaseala in locul lui Borcea?

In pauza competitionala, echipele din Liga 1 au un nou motiv de disputa. In aceste zile, in culisele fotbalului romanesc se trag sfori pentru desemnarea inlocuitorilor lui Cristi Borcea si Marius Stan.
Sferele de influenta din Liga 1 isi fac simtita prezenta din ce in ce mai mult in ultimele zile. Luni vor avea loc alegeri la LPF pentru stabilirea reprezentantilor Ligii 1 in Comitetul Executiv, iar discutiile sunt extrem de aprinse.

Cristi Borcea si Marius Stan nu vor mai candida, iar cluburile s-au pus deja de acord asupra primului nume. Valeriu Argaseala ii va lua locul lui Cristi Borcea, directorul economic al ros-albastrilor fiind singurul candidat pentru postul destinat echipelor din Capitala.

"Eu am vorbit cu reprezentantii cluburilor si mi-au zis ca-l voteaza. Argaseala este cel mai bun conducator in tara romaneasca. E mai bun decat Sandu, Dragomir si Becali pentru ca e cunoscator. Argaseala n-are voie sa favorizeze vreo echipa, va fi pus acolo pentru binele fotbalului romanesc", a spus Gigi Becali.

Marea problema o reprezinta insa celalalt loc in Comitetul Executiv, destinat echipelor din provincie. Iuliu Muresan si-a anuntat deja candidatura, iar aceasta nu este privita cu ochi buni de echipele din Liga 1, care cauta cu disperare un inlocuitor.

S-a pronuntat numele lui Adrian Porumboiu, insa finantatorul vasluienilor nu doreste acest lucru. In plus, el nu se bucura de sustinerea tuturor, voturile echipelor din Ardeal fiind antamate deja de Muresan.

"Iuliu Muresan zice ca nu i-a convenit, dar acum candideaza din nou. Dar nu mai poate el sa prosteasca romanii, gata cu ungurii! Trebuie sa alegem un om potrivit care sa castige suta la suta impotriva lui Muresan. Porumboiu are 4-5 dusmani, asa ca trebuie sa batem un cuie un candidat care sa castige suta la suta", a explicat Becali.

Alegerile pentru Comitetul Executiv vor avea loc luni in Adunarea Generala a LPF.

Onlinesport


Razboi pentru Comitetul Executiv: Ardeal vs. Bucuresti. Intra Argaseala in locul lui Borcea?