Liga 1

Amenintare cu greva in Liga 1

Cluburile se vor reuni luni intr-o Adunare Generala a LPF pentru a aduce arbitri straini, insa CCA se opune cu vehementa. Cluburile ameninta ca nu vor incepe returul in cazul in care doleanta lor nu va fi respectata.
Adrian Porumboiu a anuntat ca echipele din Liga 1 nu vor incepe campionatul in luna februarie in cazul in care propunerea pentru aducerea arbitrilor straini nu va fi aprobata.

"Daca nu se aduc strani, nu ne prezentam la meciuri. Acum vad ca ne si cearta arbitrii, auzi tupeu! Eu nu pot uita ce-am patit in ultimii ani si, in special, dupa ce a venit Ion Craciunescu", a spus Adrian Porumboiu.

Ion Craciunescu este principalul om care se opune acestei idei. El ameninta cu demisia si isi motiveaza decizia de a nu aduce arbitri straini pe seama unor bani pe care CCA ii primeste de la UEFA printr-un program de promovare a arbitrilor romani.

"Sunt gorgorite. Banii pe care-i primesc nu sunt conditionati de schimbul de arbitri cu o tara diferita. Oricum, noi, cluburile, putem sa dam de 3-4 ori mai mult catre CCA numai sa nu fim furati", a mai spus Porumboiu.

Onlinesport


Amenintare cu greva in Liga 1