Liga 1

Borcea, omul din spatele transferurilor Stelei

Patru dintre jucatorii pe care Steaua i-a transferat in acest an au fost adusi la recomandarea lui Cristi Borcea. Gigi Becali are incredere totala in finul sau si a hotarat sa plateasca bani grei pe cei patru jucatori.
"Pe Chiriches l-am luat ca mi-a zis finu', eu nici nu stiam de el. Il tot auzeam ca se plange ca nu-i dau aia (n.r. actionarii lui Dinamo) 400 de mii de euro sa-l ia si l-am intrebat cine e Chiriches. Mi-a zis ca e cel mai tare fundas din Romania si, pac, l-am luat eu! De Rusescu si Nikolici tot el mi-a zis. Cica i-ar fi spus Moti ca e cel mai puternic atacant pe care l-a vazut, asa ca l-am luat la Steaua. Si cu Chipciu a fost la fel. Mi-a zis ca daca era el in tara nu mai ajungea niciodata la Steaua. Dar daca actionarii lui dorm...", a povestit Gigi Becali.

Pentru cei patru jucatori, Steaua a cheltuit in total 2.1 milioane de euro, dar Becali e convins ca isi va scoate banii de cateva ori numai prin Alexandru Chipciu.

"Chipciu va fi cel mai scump transfer din istoria Romaniei. Este un jucator cu forta si viteza, un jucator care dribleaza in regim de viteza. E genul de jucator care se cere acum", a comentat Becali.

De altfel, Becali sustine ca a primit informatii clare conform carora Chipciu ar fi mai valoros chiar si decat Gabi Torje.

"Am dat bani multi pe Chipciu, 200 de mii de euro... M-am interesat serios  de el. Un om care a lucrat cu el mi-a zis ca e trei clase peste Torje. Pac, l-am luat imediat cand am auzit", a mai zis Becali.

Onlinesport


Borcea, omul din spatele transferurilor Stelei