Liga 1

Planul diabolic al lui Florin Costea

Aflat in continuare in conflict cu suporterii Stelei, Florin Costea a pregatit un plan diabolic pentru a se razbuna pe cei care l-au scuipat dupa meciul cu Ceahlaul Piatra Neamt.
Dupa ce si-a manifestat intentia de a pleca de la Steaua in aceasta iarna, Florin Costea a stabilit si echipa la care vrea sa ajunga: Dinamo.

Dornic sa se razbune pe fanii ros-albastrilor, Florin Costea este gata sa semneze cu rivala de moarte a Stelei, in cazul in care nu-si va gasi un contract in strainatate.

Cristi Borcea l-a ofertat deja pe Florin Costea, iar raspunsul olteanului a fost pozitiv.

"Nea Giovani, daca nu gasim ceva in strainatate, singura echipa din tara pentru care mai joc e Dinamo. Vreau sa le arat suporterilor pe cine injura si sa raman aproape de Valcea", i-a spus Florin Costea impresarului sau.

Florin Costea a fost o tinta pentru Dinamo in ultimii ani, insa pretul mare pe care Adrian Mititelu a impiedicat de fiecare data transferul sau in "Groapa".

In acest moment, pretul lui Florin Costea este de 300.000 de euro, mult mai accesibil chiar si pentru situatia financiara a lui Dinamo.

Onlinesport


Planul diabolic al lui Florin Costea