Liga 1

'Sandu si Dragomir vor fi arestati'

Mircea Sandu si Dumitru Dragomir sunt bagati in sperieti de un fost candidat la sefia Federatiei, care le transmite ca in cel mai scurt timp vor fi arestati din cauza neregulilor din fotbalul romanesc.
Octavian Popescu, fost jucator de fotbal si candidat la sefia FRF, a afirmat, pentru EVZ, ca este convins ca Sandu si Dragomir isi vor petrece Sarbatorile dupa gratii.

"Acum mai mult ca niciodata cred ca se va întâmpla ceva si ca Mircea Sandu va disparea împreuna cu gasca lui. Au distrus tot fotbalul românesc în atâtia ani de când conduc. El nu poate fi înlaturat decât de dosarele pe care le pregatesc procurorii. S-au adunat prea multe dovezi împotriva lui Sandu pentru ca el sa scape si de aceasta data. Sa nu îl uitam aici nici pe Mitica Dragomir. E bagat si el pâna în gât în neregulile din fotbalul românesc. Sandu si Dragomir merita sa fie arestati pentru ceea ce au facut în fotbal", a spus Popescu.

"Le-as arunca pâine cu prastia la puscarie. Eu i-am zis lui Sandu de mai multa vreme ca se aude zanganit de catuse: 'Mircea, potoleste-te, ca se va lasa cu catuse!'. Nu a înteles si a continuat sa se joace cu focul. Probe sunt. Eu sunt convins de asta. Si sunt probe solide. Ramâne ca justitia sa stie sa le foloseasca. O sa vedeti ca Sandu va fi arestat!", a mai spus el.

De asemenea, Popesu a mentionat ca nu crede in imprumutul pe care sotia lui Mircea Sandu i l-a acordat lui Jean Padureanu.

"Astea sunt povesti. Nu exista asa ceva. Nu stiu ce e cu banii aia, dar e ceva în neregula", a precizat Popescu.

Onlinesport


'Sandu si Dragomir vor fi arestati'