Liga 1

Dragomir, presat sa demisioneze

Incoltit din toate partile de Directia Nationala Anticoruptie si de unii conducatori care-i vor capul, Dumitru Dragomir este presat sa renunte la functia de conducere din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal.
Problemele numeroase pe care le are cu procurorii  DNA si cu Gigi Becali i-au determinat pe membrii familiei Dragomir sa inceapa o "campanie" prin care incearca sa-l convinga pe Mitica sa renunte la postul de presedinte.

Apropiatii lui Dragomir sustin ca sotia acestuia, Vica, si fiul Bogdan, i-au cerut lui Dragomir sa se retraga de la Liga pentru a nu se imbolnavi si mai tare.

Dragomir nici nu a vrut sa aude asa ceva, sustinand ca ar fi un las daca ar pleca intr-un astfel de moment, cand pare ca toata lumea il vrea jos de la Liga.

Lui Dragomir i s-a recomandat totusi sa nu se mai implice in scandalurile zilnice deoarece, sustin apropiatii sai, ar avea probleme tot mai mari cu tensiunea.

La sfarsitul lunii noiembrie, Dumitru Dragomir va implini 15 ani in functia de presedinte al Ligii. El a anuntat ca se gandeste sa mai candideze de doua ori.

Onlinesport


Dragomir, presat sa demisioneze