Liga 1

Bourceanu, de miercuri la Steaua

Marian Iancu si Gigi Becali au purtat primele discutii pentru transferul mijlocasului Alexandru Bourceanu. Negocierile vor fi finalizate miercuri, iar jucatorul va ajunge in Ghencea la reunirea ros-albastrilor.
"Gigi, mi-am facut o alta strategie, vreau sa recuperez o suma de bani din ce am investit. Unii jucatori ii las liberi si pe unii cer bani", i-a transmis Iancu lui Becali.

Imediat, patronul ros-albastrilor s-a interesat de Alexandru Bourceanu si cei doi au stabilit sa negocieze miercuri transferul acestuia.

"Gigi, stii ca nu am pretentii exagerate. Discutam miercuri si ne vom intelege", i-a spus Iancu lui Becali, in timp ce patronul ros-albastrilor a completat: "Stii ca eu platesc bine!"

Suma pe care Becali o ofera pentru Bourceanu este de 500 de mii de euro, in timp ce Iancu solicita cu 200 de mii de euro mai mult.

Cel mai probabil, cei doi vor ajunge la un acord miercuri. La Steaua este posibil sa ajunga si Dorin Goga, insa numai cu conditia ca FC Vaslui sa aiba in continuare interdictie la transferuri. O decizie in acest sens se va da tot miercuri.

Onlinesport


Bourceanu, de miercuri la Steaua