Liga 1

Prepelita si Dananae, oferiti Stelei

Proaspat pusi pe lista de transferuri, Andrei Prepelita si Ovidiu Dananae ar putea juca in sezonul urmator in Ghencea. Adrian Mititelu i-a propus pe cei doi jucatori lui Gigi Becali, iar patronul ros-albastrilor este hotarat sa ii aduca pe cei doi la Steaua.
Dupa ce a incasat 1.4 milioane de euro pentru transferul lui Mihai Costea, Adrian Mititelu este gata sa faca si alte afaceri cu Gigi Becali. Patronul oltenilor i-a propus pe Dananae si Prepelita in Ghencea, iar Gigi Becali este de acord.

"E posibili ca Dananae si Prepelita sa ajunga la Steaua, acum sa vedem daca Gigi Becali va plati bine", a afirmat Mititelu.

Steaua a transferat deja un fundas dreapta, pe Gabi Matei de la Pandurii, insa cum Bonfim a plecat deja, iar Emeghara se afla la final de contract, este nevoie de inca o solutie.

Andrei Prepelita a fost dorit si in iarna de Steaua, la cererea expresa a lui MM Stoica, dar Adrian Mititelu nu a dorit sa il lase in acel moment.

Steaua i-a mai transferat in aceasta vara pe Mihai Costea, Raul Rusescu, Junior Moraes, Gabi Matei si Dorinel Popa. Saptamana viitoare, la Steaua va ajunge si atacantul brazilian Tatu de la Beira Mar.

Onlinesport


Prepelita si Dananae, oferiti Stelei