Liga 1

Meciul se joaca, suspiciunile continua

Derularea evenimentelor din cazul Pandurii arunca si mai multe semne de indoiala asupra meciului neprogramat cu Otelul. Ca si in urma cu o saptamana, cand a reinceput scandalul, primele reactii acuza un blat intre gorjeni si galateni.
Marin Condescu sustine ca in cele din urma gorjenii au platit din banii proprii, neimprumutati, datoria catre Dinamo si astfel litigiul s-a stins. "De ce nu a platit de saptamana trecuta?" - a fost prima intrebare pe care multa lume si-a pus-o miercuri dimineata.

Adrian Porumboiu, unul dintre oamenii implicati direct dupa ce galatenii au primit trei puncte la masa verde, ii acuza in continuare pe gorjeni ca nu au platit initial de saptamana trecuta, in urma unei intelegeri cu Otelul.

"Ceea ce a facut domnul Condescu saptamâna asta tine de o diversiune sindicalista. Totul a fost o vrajeala ieftina, pentru a acoperi o mare mizerie în prima etapa. Sunt suprins ca Dinamo n-a acceptat din prima, ci doar aseara târziu. Sunt lucruri oribil de murdare. Daca eram încrezator ca lucrurile pot conduce spre o competitie corecta, acum nu mai sunt asa. Domnul Condescu nu este decât un impostor, care a stricat competitia. N-are ce cauta aici.

Daca urmarim ce a facut domnul Condescu nu putem trage decât o singura concluzie: le-a iesit. Daca afirmatiile sale ar fi avut acoperire, atunci care este capatul la care zicea ca merge? Lucrurile sunt foarte clare, suntem tâmpiti? N-am avut niciun dubiu ca meciul cu Dinamo se va juca", a spus Adrian Porumboiu la sportro.

Onlinesport


Meciul se joaca, suspiciunile continua