Liga 1

Oficial: Gabi Matei a semnat cu Steaua

Steaua a realizat cel de-al doilea transfer din aceasta iarna. Fundasul dreapta Gabi Matei a semnat pe cinci ani cu formatia din Ghencea, dar va continua la Pandurii Targu Jiu pana in vara.
Jucatorul in varsta de 20 de ani a fost prezent joi la palatul lui Gigi Becali, unde a semnat un contract pe o perioada de cinci ani, care va incepe in vara acestui an.

"Este un baiat foarte receptiv, dar are nevoie in continuare de constanta in evolutii. Avantajul lui este ca e tanar, are un caracter curat si ma bucur ca a ajuns la Steaua. Ma tem ca s-a grabit cu acest transfer, cred ca mai avea nevoie de cel putin un an si jumatate la Pandurii, pentru ca inca nu este copt", a spus Petre Grigoras, antrenorul Pandurilor.

In prima parte a sezonului, Gabi Matei a evoluat in 17 din cele 18 meciuri, de fiecare data integralist.

Gabi Matei este al doilea jucator transferat de Steaua in aceasta iarna, dupa Nicolae Dica, sosit liber de contract de la Catania.

Pentru transferul lui Gabi Matei, stelistii au platit 600 de mii de euro. Pandurii mai detine 20% din drepturile federative ale lui Matei, care pot fi rascumparate de stelistii in schimbul sumei de 500 de mii de euro.

Jucatorul va castiga 80 de mii de euro pe an.

Onlinesport


Oficial: Gabi Matei a semnat cu Steaua