Liga 1

Scandalul de la Rapid ia amploare

Amenintat din toate partile, Dinu Gheorghe arunca pisica in curtea lui Marius Sumudica in cazul scandalului legat de plecarea lui Mircea Bornescu. Dinu Gheorghe refuza sa-si asume raspunderea si l-a pus pe Marius Sumudica intr-o situatie delicata.
Sefii lui Dinamo sustin ca au primit acordul lui Dinu Gheorghe pentru a negocia cu Mircea Bornescu, dar presedintele din Giulesti a negat acest lucru, desi si jucatorul a fost de partea "cainilor".

Pe langa Dinamo, Bornescu a negociat si cu Astra, dar, si de aceasta data, Dinu Gheorghe a negat ca si-ar fi dat acordul.

"Dinu Gheorghe minte. El si-a dat acordul sa discut cu Bornescu despre un eventual transfer", a tunat Ioan Niculae, patronul prahovenilor.

Prins la mijloc, Dinu Gheorghe a preferat sa arunce pisica in curtea lui Marius Sumudica. "Sumudica e de vina, el i-a spus lui Niculae ca poate discuta cu Bornescu", a replicat Dinu Gheorghe.

Surprins de declaratiile lui Dinu Gheorghe, Sumudica s-a balbait cand a venit vorba despre acest subiect. "Eu sunt platit sa pregatesc echipa, nu sa fac transferuri...", a comentat Sumudica.

Onlinesport


Scandalul de la Rapid ia amploare