Liga 1

Afacerea anului: Mihai Costea pentru Moraes

Victor Piturca pregateste o mutare bomba in pauza de iarna. Managerul oltenilor este hotarat sa il lase pe Mihai Costea la Steaua, pentru a face rost de bani sa il cumpere pe brazilianul care a rapus Stiinta sambata seara, Junior Moraes. Iata aici toate detaliile afacerii si ce jucatori mai vrea MM Stoica la Steaua.
Oltenii s-au convins pe propria piele de valoarea brazilianului minune din curtea lui Tata Jean. Mai hotarat ca niciodata sa il cumpere pe Moraes, Piturca este gata chiar sa il lase pe Mihai Costea la Steaua, pentru a face rost de bani.

Managerul Craiovei spera sa obtina 2 milioane de euro in schimbul lui Mihai Costea, suma din care va fi platit transferul lui Junior Moraes.

Noul conducator al Stelei, Mihai Stoica, il doreste cu insistenta pe Mihai Costea, insa mai intai doreste sa poarte o discutie cu el pentru a-l convinge sa joace varf impins.

Ce se intampla cu Moraes?


Pe langa Mihai Costea, stelistii ar dori sa-l transfere in pauza de iarna si pe Junior Moraes. In timpul meciului de la Craiova, Becali a ramas uimit si, conform surselor noastre, a exclamat in prezenta mai multor martori: "M-am convins, trebuie sa-l iau la Steaua!".

In aceste conditii, in pauza de iarna am putea avea parte de o lupta intre Becali si Piturca pentru transferul lui Moraes. De brazilian mai este interesat si Rapidul.

Pe cine mai vrea MM


Noul manager al ros-albastrilor nu intentioneaza sa produca schimbari majore in pauza de iarna. MM si-a propus sa aduca cel mult patru jucatori, iar pe lista sa se mai afla Gabi Matei, Mihai Pintilii (ambii Pandurii Targu Jiu) si Vasile Maftei (Unirea Urziceni).

Onlinesport


Afacerea anului: Mihai Costea pentru Moraes