Liga 1

Marica: "Nea Piti a cazut in plasa intinsa de patronul Timisoarei"

Internationalul Ciprian Marica a criticat, pe blogul sau, dialogul dintre managerul gruparii Universitatea Craiova, Victor Piturca, si presedintele FC Timisoara, Marian Iancu, care s-au jignit reciproc în cadrul unei emisiuni televizate.

"Prin telefon, un antrenor de mare valoare, Victor Piturca, si un investitor, Marian Iancu. Startul dialogului parea sa rezolve barbateste problemele aparute între ei din nu stiu ce motiv. Nea Piti a cazut însa în plasa întinsa de patronul Timisoarei, care, cu o întrebare parsiva, a reusit sa coboare nivelul discutiei mai jos chiar de punctul critic. M-a durut sa vad reactionând asa un fost mare fotbalist, un tehnician de clasa mondiala, un om de calitate cum e nea Piti. Chiar daca insinuarile urâte ale omului de afaceri pot scoate din sarite un barbat cu o familie frumosa, cu o cariera de exceptie, cu un anturaj de elita. Oameni buni, opriti-va, se uita si copiii vostri la televizor!", a scris atacantul formatiei VfB Stuttgart pe blogul personal.

Iancu si Piturca se ataca public de câteva zile, scandalul dintre cei doi culminând cu un dialog jignitor pe care l-au avut, marti seara, prin telefon, într-o emisiune TV. Oficialul FC Timisoara l-a facut pe Piturca "homosexual", iar fostul selectioner a spus despre Iancu ca este "garoi", "tigan" si "magraon".



Marica: "Nea Piti a cazut in plasa intinsa de patronul Timisoarei"