Liga 1

Bergodi vede Rapid favorita in derby

Fost antrenor la Rapid si Steaua, Cristiano Bergodi urmareste cu atentie evolutia celor doua echipe. Bergodi a prefatat derbiul de luni seara, considerand ca giulestenii pornesc cu prima sansa.
"Cred ca Rapid are prima sansa în derby. Pe lânga atuul terenului propriu si al suporterilor care creaza o atmosfera fantastica în Giulesti, rapidistii practica si un fotbal foarte bun. De câte ori am avut timp, am urmarit meciuri sau rezumate din campionatul românesc si, din ceea ce am vazut, consider ca Rapid poate câstiga titlul în acest sezon. E drept ca si Steaua vine dupa un meci bun cu Utrecht, dar în campionat nu a avut evolutii grozave. Sunt sigur ca meciul se va încheia cu un scor strâns", a spus Bergodi pentru EVZ.

Aflat pe locul sapte in Serie B cu Padova, Bergodi a mentionat ca nu exclude ca in viitor sa revina la Rapid si Steaua, desi a plecat cu scandal de la ambele.

"Am antrenat si la Rapid, si la Steaua si m-am simtit bine la ambele echipe. Din pacate, am plecat cu un gust amar atât din Giulesti, cât si din Ghencea. Acum lucrez în Italia, dar nu exclud posibilitatea ca în viitor sa revin la una dintre aceste formatii. Vorba aceea, niciodata sa nu spui niciodata. M-as întoarce cu placere la Rapid sau la Steaua, daca as primi vreo oferta", a mai spus Bergodi.

Partida dintre Rapid si Steaua se va disputa de la ora 20:30, in direct pe Onlinesport.ro.

Onlinesport


Bergodi vede Rapid favorita in derby