Liga 1

Viorel Moldovan: "As merge si la capatul lumii"

Dezamagit peste masura dupa ce a esuat la Sportul Studentesc, Viorel Moldovan anunta ca nu vrea sa mai repete greseala de a prelua o echipa din mers, iar pana la finalul sezonului este hotarat sa accepte si oferte exotice.
"Sincer sa fiu, daca as avea o oferta de afara, as merge si la capatul lumii! În fotbalul românesc exista o problema cu mentalitatea, iar asta nu se poate schimba cu una, cu doua. În lipsa de altceva însa, voi accepta sa lucrez si în Liga I, însa cu conditia sa nu mai preiau o echipa din mers", a spus Moldovan pentru EVZ.

In incercarea de a explica esecul de la Sportul Studentesc, Moldovan a spus ca principala problema a jucatorilor din Regie este mentalitatea.

"Nu am fost pe aceeasi lungime de unda cu jucatorii. Eu am evoluat mai multi ani în strainatate si am, poate, o alta mentalitate. Am încercat sa le transmit jucatorilor ideile mele, filosofia mea, dar nu am reusit. Nu poti sa faci treaba cu o echipa blazata, unde jucatorilor le lipseste motivatia, placerea de a juca fotbal...", a mai spus Moldovan.

Onlinesport


Viorel Moldovan: "As merge si la capatul lumii"