Liga 1

Petre Grigoras: "M-as bucura ca brigada de arbitri sa nu fi gresit"

Antrenorul formatiei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoras, a declarat, luni, dupa remiza obtinuta la Bucuresti, pe terenul gruparii Rapid, scor 1-1, ca s-ar bucura daca brigada de arbitri a partidei nu a gresit la cele doua goluri anulate gorjenilor si la presupusul penalti neacordat.

"Este un punct absolut meritat. Ma bucur pentru rezultat, dar este doar un punct. Ma bucura mai mult jocul si atitudinea baietilor, în vederea meciurilor urmatoare. Nu pot sa comentez arbitrajul, dar am auzit ca golurile anulate au fost valabile, iar la Orac a fost penalti. În situatia asta, ne putem considera nedreptatiti, se poate vorbi despre viciere de rezultat. Este însa responsabilitatea celor îndreptatiti sa judece.

"Eu m-as bucura sa nu fie adevarat, iar cele doua goluri sa fie anulate corect. Azi am facut un joc bun, am reusit sa revenim dupa ce am primit gol si cred ca ne-am ridicat la nivelul adversarei, chiar daca Rapid are mai multe puncte în clasament. Rapid are sanse la titlu, pentru ca are o echipa foarte buna", a spus Grigoras.

Echipa Rapid Bucuresti a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, luni, pe teren propriu, în compania formatiei Pandurii Târgu Jiu. Oaspetii au reclamat neacordarea unui penalti si anularea a doua goluri marcate regulamentar în repriza secunda.

Mediafax



Petre Grigoras: "M-as bucura ca brigada de arbitri sa nu fi gresit"