Liga 1

Borcea, acuzat ca dirijeaza arbitrajul

"Ne apucam de treaba" - acesta a fost mesajul cu care Cristi Borcea a revenit de la Miami inaintea meciului cu Steaua. De atunci, Dinamo a fost avantajata constant de arbitri, prilej pentru rivalii din Lgia sa-l acuze pe Borcea ca dirijeaza din nou arbitrajul.
Maniera in care Dinamo a castigat meciul cu Gaz Metan Medias i-a scos din sarite pe adversarii lui Dinamo, care au evitat sa foloseasca cuvinte si mai dure din cauza regulamentului FRF, care le-ar fi adus o amenda de peste 3 miliarde.

"Mi-e scarba sa ma uit la meciurile lui Dinamo!", a atacat Dinu 'Vama'. Borcea sustine ca singurul motiv pentru care 'Vama' a facut aceasta declaratie a fost invidia.

Inaintea meciului CFR Cluj - Dinamo, Lacina Traore a fost eliminat cu usurinta la Galati, spre indignarea ardelenilor, care au vazut si aici mana lui Cristi Borcea.

"A fost comanda clara din Stefan cel Mare. Auzisem cu doua zile inainte ca o sa avem jucatori eliminati la Galati pentru a rata meciul cu Dinamo", a spus, nervos, Paszkany.

Gigi Becali nu s-a putut nici el abtine de la un atac la adresa lui Borcea. chiar daca are o relatie excelenta cu el. "Mi-ar fi rusine sa castig in asemenea maniera. Arbitrii sa-si bage mintile in cap si sa-si vada de treaba lor", a tunat Becali.

Onlinesport


Borcea, acuzat ca dirijeaza arbitrajul