Liga 1

Andone promite un Dinamo de cinci stele la derby

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, a promis, intr-o conferinta de presa transmisa in direct de Onlinesport.ro, ca echipa sa isi va reveni miraculos in derbiul cu Steaua si va arata forta ofensiva din primele etape.
"O sa ne exprimam la posibilitati maxime. Trebuie sa trecem de perioada mai putin fericita din ultima luna. Este ultima sansa de a ramane in plutonul fruntas, un meci capital pentru noi. O sa dam totul pe teren. Alaturi de suporteri, vom cauta sa pastram istoria ultimilor cinci ani in care nu am mai pierdut. Un punct nu ne este de ajuns, e clar. Voi face o echipa de atac pentru ca nu pot sa ma apar. Vom cauta sa redevenim echipa din primele etape care a marcat multe goluri", a spus Andone.

Referitor la sosirea lui Mihai Stoica la Dinamo, Ioan Andone a afirmat ca il asteapta cu nerabdare pe fostul conducator al Stelei.

"Stiu ca sunt discutii de mai mult timp pentru venirea lui MM Stoica. M-as bucura, ar fi un ajutor pentru mine. Suporterii accepta oamenii de valoare, iar MM a demonstra", a comentat Andone.

Totodata, Andone a anuntat ca va parasi Dinamo la finalul sezonului, daca echipa nu va lua titlul. "Daca Dinamo  termina pe doi, le strang mana si le multumesc ca mi-au oferit sansa sa lucrez la Dinamo. Cine intra in vestiar, trebuie sa stie ca e obligat sa fie campion", a mentionat el.

Revenind la meciul cu Steaua, Andone a precizat ca nu ii va motiva suplimentar pe jucatori. "Jucatorilor trebuie sa le dai toate amanuntele despre echipa adversa. Motivatia vine singura la un derby", a explicat Andone.

Prezent in conferinta de presa, Marius Niculae a afirmat ca de doua saptamani se gandeste la marele derby cu Steaua.

"De doua saptamani au inceput emotiile. Avem o motivatie in plus deoarece stadionul va fi plin. Am reusit sa ii aducem la stadion si speram sa ii tinem alaturi de el. Mai fericit o sa fiu daca echipa o sa castige decat daca marchez si pierdem. Am cerut sa intram mai repede in cantonament deoarece doream sa petrecem mai mult timp impreuna, sa stam uniti. Nu doream sa se intample ceva neplacut", a punctat Niculae.

14:20 - Se incheie conferinta de presa


14:20 - Niculae: "N-ar strica sa vina domnul Borcea cu o geanta in vestiar, dar la acest meci nu ai nevoie neaparat de bani"

14:19 - Niculae: "Am cerut sa intram mai repede in cantonament deoarece doream sa petrecem mai mult timp impreuna, sa stam uniti. Nu doream sa se intample ceva neplacut"

14:18 - Andone: "Jucatorilor trebuie sa le dai toate amanuntele despre echipa adversa. Motivatia vine singura la un derby"

14:17 - Andone: "Presedintele de la Al-Ittifaq ma mai cheama din cand in cand, dar acum este Ion Marin acolo si ii merge foarte bine"

14:15 - Andone: "Va fi mai greu fara Radoi la nationala, este un jucator de caracter. Este pacat ca a luat aceasta decizie. El e un jucator incapatanat si e greu sa se razgandeasca"

14:14 - Andone: "Fac meseria asta din pasiune. Daca ma interesau banii, ramaneam in tarile arabe, unde antrenam doua ore si in rest faceam plaja"

14:12 - Andone: "Daca Dinamo termina pe doi, le strang mana si le multumesc ca mi-au oferit sansa sa lucrez la Dinamo. Cine intra in vestiar, trebuie sa stie ca e obligat sa fie campion"

14:11 - Andone: "Lui Adrian Cristea i-am dat un singur sfat: sa apara in ziarele de sport. Este un fotbalist foarte bun, nu are ce cauta in tabloide"

14:10 - Andone: "Incepand de la Moti, avem jucatori care construiesc. Nu sunt de forta, nu sunt foarte duri. La ora actuala, atacul este cea mai buna calitate a noastra si o fortez"

14:09 - Niculae: "Am lucrat mult pe faza ofensiva, sper sa fim la fel ca inceputul campionatului, cand am marcat foarte multe goluri"

14:08 - Andone: "Avem o datorie mare fata de suporteri, este clar. Acum pun ei presiune pe noi si este mai bine"

14:07 - Andone: "Stiu ca sunt discutii de mai mult timp pentru venirea lui MM Stoica. M-as bucura, ar fi un ajutor pentru mine. Suporterii accepta oamenii de valoare, iar MM a demonstrat"

14:07 - Andone: "Nu avea cum sa i se ierte cartonasul rosu lui Andrei Cristea. Nu se poate asa ceva"

14:06 - Andone: "Nu stiu ce stie Dragomir despre fotbal. Nu a trecut nici 33% din acest campionat, cum sa vorbim despre retrogradare? Daca pierdem, ramane obiectivul o calificare in cupele europene"

14:05 - Niculae: "De doua saptamani au inceput emotiile. Avem o motivatie in plus deoarece stadionul va fi plin. Am reusit sa ii aducem la stadion si speram sa ii tinem alaturi de el. Mai fericit o sa fiu daca echipa o sa castige decat daca marchez si pierdem"

14:04 - Andone: "Cred ca Liviu Ganea va fi apt suta la suta pana la ora meciului"

14:03 - Andone: "O sa dam totul pe teren. Alaturi de suporteri, vom cauta sa pastram istoria ultimilor cinci ani in care nu am mai pierdut. Un punct nu ne este de ajuns, e clar. Voi face o echipa de atac pentru ca nu pot sa ma apar. Vom cauta sa redevenim echipa din primele etape care a marcat multe goluri"

14:02 - Andone: "O sa ne exprimam la posibilitati maxime. Trebuie sa trecem de perioada mai putin fericita din ultima luna. Este ultima sansa de a ramane in plutonul fruntas, un meci capital pentru noi"

14:01 - Marius Niculae si Ioan Andone au ajuns in sala de conferinte


Andone promite un Dinamo de cinci stele la derby