Liga 1

Dinamo, acuzata ca promoveaza huliganismul

Clubul din Stefan cel Mare a pus in vanzare tricouri inscriptionate cu data "10 mai 1997" pentru a celebra incendierea peluzei din Ghencea. Sefii fotbalului romanesc au luat pozitie si ii acuza pe "caini" ca promoveaza huliganismul.
Dinamo aprinde derbiul de duminica prin vanzarea unui model special de tricouri prin care aminteste de incendierea peluzei din Ghencea la meciul disputat in urma cu mai bine de 12 ani.

"Este o tampenie ce fac cei de la Dinamo! Cei din conducere sunt la fel de huligani precum huliganii de la Dinamo! Ii stiam oameni seriosi pe cei de la Dinamo", a spus Dumitru Dragomir.

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, Marius Militaru, i-a acuzat pe dinamovisti ca sunt penibili deoarece au pus in vanzare aceste tricouri.

"Nu as spune ca este o instigare. Daca ar fi asa ceva, ar fi o dovada penibila a neputintei. Uman, nu cred ca Dinamo vrea sa sugereze celebrarea huliganismului. Vânzarea tricourilor nu poate fi oprita. Semnificatia zilei de 10 mai are foarte multe repere. Nimeni de la clubul Dinamo nu si-a asumat în mod explicit acel mesaj. Poate fi doar un tertip de marketing pentru a stimula vânzarea tricourilor", a comentat Militaru la sportro.

Onlinesport


Dinamo, acuzata ca promoveaza huliganismul