Liga 1

Niculescu: "Sunt convins ca Dinamo poate sa invinga Steaua"

Atacantul echipei U Cluj, Claudiu Niculescu, a declarat ca e încrezator ca fostii sai colegi de la Dinamo Bucuresti vor putea sa câstige derbiul etapei a XI-a, contra Stelei, în ciuda formei mai putin bune din ultimele etape, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Atacantul care a evoluat timp de noua sezoane pentru Dinamo a declarat ca e ceva inedit pentru el sa comenteze derbiul cu Steaua din exterior. "Timp de aproape zece ani am trait derbiul acesta de acolo, din vestiar, si acum e ceva diferit pentru mine sa stau si sa ma uit la televizor, sau sa comentez din afara. Normal ca le tin pumnii fostilor mei colegi de la Dinamo", a spus Claudiu Niculescu, la finalul meciului amical pierdut de U Cluj, scor 1-2 pe terenul echipei din Liga a II-a, Ariesul Turda.

Niculescu a declarat ca, în ciuda situatiei din clasament si a rezultatelor negative din ultima perioada, Dinamo are forta sa învinga pe Steaua. "Nu stiu ce se întâmpla la Dinamo, chiar am vorbit cu mai multi baieti de acolo si nici ei nu-si explica. Cred, de fapt sunt convins, ca Dinamo poate sa învinga Steaua. În aceste meciuri cum e Steaua - Dinamo sau cum a fost U - CFR nu mai conteaza situatia din clasament. Sunt jocuri speciale. Fanilor lui Dinamo le transmit sa fie alaturi de echipa, mai ales la meciul cu Steaua", a spus Claudiu Niculescu.

Fost international, actualul jucator al lui U Cluj e convins ca România poate învinge pe terenul Frantei. "De ce sa nu învingem? La ei se schimba generatiile, au multi jucatori noi. Daca Belarusul a putut sa bata la Paris noi de ce nu am face-o?", e de parere jucatorul "Sepcilor rosii".

Mediafax


Niculescu: "Sunt convins ca Dinamo poate sa invinga Steaua"