Liga 1

Tanase: "Mergem sa castigam cu Dinamo"

Capitanul Stelei, Cristi Tanase, promite ca formatia din Ghencea va juca la victorie in meciul cu Dinamo din etapa urmatoare in Stefan cel Mare.
"Suntem cu totii deja conectati la acest meci. Stim cat de mult inseamna pentru suporteri, mai ales ca sezonul trecut am fost invinsi in derby. Mergem sa castigam pentru a readuce fanii Stelei in numar mare la stadion. Chiar daca au fost mai putini la meciul cu Sportul, atmosfera a fost foarte frumoasa. Mi se face pielea de gaina de fiecare data cand intru pe teren. Ma simt de fiecare data ca la debut datorita fanilor", a spus Tanase in Cancan.

Jucatorul ros-albastrilor a clarificat si reusita din meciul cu Napoli, dezvaluind ca aceasta a fost intamplatoare, deoarece a dorit sa centreze.

"Am vrut sa o dau in fata portii. Trebuia sa fie o centrare in forta, care sa poata fi deviata in poarta. Am avut noroc si m-a ajutat neatentia portarului", a explicat Tanase.

Dinamo si Steaua se vor intalni sambata, 16 octombrie, de la ora 20:00, in direct pe Onlinesport.ro, in marele derby al Romaniei.

Onlinesport


Tanase: "Mergem sa castigam cu Dinamo"