Liga 1

Ilie Stan: "Jucatorii meu s-au daruit, nu am ce sa le reprosez"

Antrenorul Victoriei Branesti, Ilie Stan, a declarat, luni seara, ca nu are ce sa le reproseze jucatorilor sai, care s-au daruit si si-au dorit sa câstige meciul cu FCM Târgu Mures, scor 0-0, din etapa a X-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Astazi au jucat doua echipe avide de puncte. N-am reusit sa ne facem jocul asa cum ne-am propus. Muresul a jucat cu cinci fundasi si doi închizatori si a fost greu sa desfacem o defensiva betonata ca a lor. Jucatorii mei s-au daruit, au vrut, dar n-au reusit si n-am ce sa le reprosez. Consider ca rezultatul a fost echitabil", a declarat Ilie Stan.

De cealalta parte, Ioan Ovidiu Sabau a afirmat ca si-a dorit sa arate o alta fata a echipei FCM Târgu Mures, comparativ cu meciul pierdut cu Universitatea Craiova: "Am venit la Buzau sa câstigam si sa aratam alta echipa fata de cea cu Universitatea Craiova. Rezultatul ma nemultumeste. În schimb, ma multumeste prima repriza. În a doua însa am încetinit ritmul, n-am mai ajuns la finalizare, n-am mai facut presing si am cazut fizic. Sper ca pâna la meciul cu Timitoara sa-i pun pe picioare pe toti jucatorii, mai ales ca pe multi trebuie sa-i integram pe parcurs".

Mediafax


Ilie Stan: "Jucatorii meu s-au daruit, nu am ce sa le reprosez"