Liga 1

Isaila se teme de Gaz Metan

Antrenorul FC Brasov, Daniel Isaila, a declarat vineri, într-o conferinta de presa, ca echipa sa va avea un meci foarte greu luni, când va primi pe teren propriu, vizita celor de la Gaz Metan Medias.
"I-am urmarit si pot spune ca vor avea un meci foarte greu, poate cel mai dificil joc de pe teren propriu, pentru ca vom întâlni o echipa omogena, cu jucatori care joaca de mult timp împreuna. Am observat ca pun mari probleme mai ales la meciurile din deplasare, astfel ca trebuie sa fim pregatiti si atenti, pentru ca cea mai mica greseala ne poate costa. Sper ca victoria chinuita pe care am obtinut-o în meciul de cupa, sa fie un balon de oxigen pentru noi, în ceea ce priveste moralul, si sa o legam de o alta victorie, cu Gaz Metan", a declarat Isaila.

Înaintea partidei cu Gaz Metan, FC Brasov are probleme de efectiv, Cristescu, A.Rusu, Viveiros, Dumitru si Nastasie fiind accidentati. "Avem din nou probleme de lot si sper ca din cei care sunt accidentati sa reusim sa recuperam cât mai multi. Daca nu...asta este, cei care vor intra trebuie sa demonstreze ca merita un loc în echipa", a mai spus Isaila.

Partida dintre FC Brasov si Gaz Metan, contând pentru etapa a IX-a Ligii I, se va disputa luni, 27 septembrie, pe stadionul Tineretului din Brasov.

Mediafax


Isaila se teme de Gaz Metan