Liga 1

Felix Grigore: "S-a vazut spiritul Unirii"

Directorul general al Unirii Urziceni, Felix Grigore, considera ca ialomitenii au reusit sa invinga Steaua deoarece au avut o atitudine mai buna.
 "S-a vazut spiritul Unirii Urziceni care era recunoscut din timpul lui Dan Petrescu. Jucatorii ramasi din garda veche au vrut sa arate ca au valoare. Cei noi au vrut sa arate ca sunt jucatori care pot evolua in Liga I. Au fost motivati ca pot juca in prima liga. Noi ne dorim sa ne salvam de la retrogradare, desi ne este greu sa ne gandim la asta dupa perfromantele de pana acum. Incepem un proiect nou de care nu ne sperem pentru ca am mai facut-o in trecut.

Eu am dat berea dupa meciul cu Steaua. A fost o descarcare pentru ca ceea ce s-a intamplat inaintea jocului nu a fost normal. E un paradox faptul ca nu ne bucuram de victorie cum ne bucuram ca am dat multora peste nas. S-au facut fel de fel de comentarii legate de un aranjament, ne bucura ca am infirmat aceste zvonuri" a spus Felix Drigore, directorul general de la Unirea la sportro.

Unirea Urziceni a reusit sa produca surpriza, impunandu-se pe teren propriu in fata Stelei, scor 1-0, dupa golul lui Antonio Semedo.

Onlinesport


Felix Grigore: "S-a vazut spiritul Unirii"