Liga 1

Bucsaru i-a dat teapa lui Becali

Dumitru Bucsaru nu a respectat intelegerea pe care a facut-o inaintea meciului cu Gigi Becali. Patronul Stelei a erupt la Urziceni si il acuza pe Bucsaru de tradare.
Inaintea meciului de la Urziceni, Becali i-a cerut lui Bucsaru sa nu foloseasca niciun jucator dintre cei trimisi de Steaua. "Bai Mitica, nu vreau sa patesc iar precum la Buzau", i-a transmis Becali lui Bucsaru.

Cum regulamentul LPF interzice astfel de clauze, intre cei doi a avut loc un gentelman agreement. Patronul Urziceniului a promis ca nu va folosi niciun jucator de la Steaua II, insa in cele din urma Tavi Grigore a folosit cinci pusti din Ghencea.

Acest lucru l-a scos din sarite pe Becali, care se plange ca Bucsaru i-a dat teapa. "Asa sunt eu prost ca am incredere in oameni. Mi-a zis ca nu baga nici un jucator de la Steaua, dar a bagat cinci", s-a plans Becali.

Patronul Stelei are si un alt motiv de nemultumire. Vasile Maftei nu a fost trimis la Rapid inaintea meciului cu Steaua, ci va ajunge in Giulesti abia de luni.

"L-am lasat la Urziceni ca sa mai incurce Steaua o data inainte sa se intoarca la Rapid", a spus, euforic, Dinu Gheorghe.

Onlinesport


Bucsaru i-a dat teapa lui Becali