Liga 1

Porumboiu si-a felicitat adversarii dupa meciul de la Urziceni

Finantatorul clubului FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, duminica, dupa înfrângerea echipei sale pe terenul formatiei Unirea Urziceni, scor 1-2, ca a primit cea mai frumoasa lectie pe care o putea primi pe un teren de fotbal.

"Am primit cea mai frumoasa lectie pe care o puteam primi pe un teren de fotbal. Nu sunt suparat deloc. Felicit Unirea Urziceni, pentru ca, desi se spune ca este o echipa în descompunere, a jucat extraordinar. Am intrat în vestiarul jucatorilor de la Unirea si i-am felicitat. Ai nostri au jucat pe o prima exorbitanta, iar ei cred ca nu au jucat nici macar pe o bere. E pacat ca se destrama aceasta echipa. Aici este o bogatie de oameni, o echipa care mâine nu mai exista. Ar trebui sa iau toata echipa Urziceniului de aici", a spus Porumboiu.

Finantatorul vasluienilor a mai afirmat ca jucatorii sai au fost penibili si ca toti sunt transferabili: "Când esti penibil, e greu sa gasesti pe unul care sa fi jucat mai bine. Pentru mine, niciunul nu mai exista. Le-am spus tuturor ca sunt transferabili, dar nu o sa îi caute nimeni, pentru ca nu mai gasesc fraieri ca la Vaslui. Daca jucam ceva, ma luam si de arbitri, pentru ca nu ni s-a acordat un penalti. Dar asa, as deveni ridicol. Nu pot sa înteleg de ce joaca asa. De acum încolo, o sa le atârne vântul în buzunare. La cum au tratat meciul de azi, asa o sa îi tratez si eu de acum încolo. La conditiile pe care le ofer la Vaslui, o victorie în sase etape este foarte putin. Viata este frumoasa si cu fotbal si fara. Ce sa fac eu acum, sa ma îmbolnavesc pentru niste derbedei care mimeaza fotbalul?".

Antrenorul interimar al echipei Unirea Urziceni, Eugen Nae, a declarat, duminica, dupa victoria din meciul cu FC Vaslui, scor 2-1, ca finanatatorul modovenilor, Adrian Porumboiu, i-a felicitat pe jucatorii formatiei sale, lucru mai rar întâlnit în fotbalul românesc.

"Sper sa urmeze si alte victorii. Speram ca în aceasta saptamâna sa se clarifice problemele de la club. A fost o despartire grea de jucatori, pentru ca au facut o treaba buna si importanta aici. Dupa meci domnul Porumboiu a venit si ne-a felicitat si mai rar vezi asa ceva în fotbalul românesc", a spus Nae.

Tehnicianul spaniol al vasluienilor, Juan Ramon Lopez Caro, considera ca echipa sa a avut nesansa în partida de la Urziceni: "A fost un meci cu doua parti diferite. Urziceni a avut posesie mai buna în prima repriza si a reusit sa marcheze din doua faze fixe, în timp ce a doua repriza am dominat-o noi, iar pe final am avut nesansa sa nu egalam".

Echipa Unirea Urziceni a învins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-0), formatia FC Vaslui, într-un meci din etapa a VI-a si a obtinut prima victorie din acest sezon al Ligii I. Gazdele au marcat prin Maftei '25 si Bordeanu '40 (penalti), iar oaspetii au punctat prin Wesley '88 (penalti).

Mediafax

 



Porumboiu si-a felicitat adversarii dupa meciul de la Urziceni