Liga 1

Steaua, cea mai urmarita echipa din campioanat. Dinamo, depasita de Victoria Branesti

Dupa disputarea primelor cinci etape din noul sezon al Ligii 1, Steaua este echipa cu cei mai multi spectatori la meciurile de pe teren propriu, la polul opus situandu-se nou promovata Sportul Studentesc, informeaza site-ul liga1.ro
Inceputul de sezon cu Victor Piturca pe banca i-a readus pe fanii stelisti la arena din Bulevardul Ghencea, partida cu Universitatea Craiova stabilind recordul de asistenta de pana acum. Nu mai putin de 25.000 de spectatori au venit la stadion.

 

 

Asadar, cu o medie de 16.570 de spectatori, Steaua ocupa primul loc in topul asistentei, fiind urmata indeaproape de Universitatea Craiova.

 

 

Revenirea juvetilor in Banie a adus in tribunele stadionului Ion Oblemenco 18.000 de spectatori la meciul cu FC Timisoara, Stiinta avand o medie de 14.500 de spectatori pentru cele doua meciuri de acasa din acest debut de campionat.

 

 

Podiumul provizoriu este incheiat la mare distanta de Rapid, echipa care a adunat o medie de 7.667 de spectatori.

 

 

La polul opus se situeaza Dinamo, echipa cu o medie de 5.750 de spectatori, si campioana CFR Cluj, care a strans o medie de fix 5.000 de spectatori, rezultatele slabe indepartand publicul din Gruia.

 

 

Cele doua echipe cu pretentii din fotbalul romanesc sunt devansate de nou promovatele FCM Targu Mures (6.833 spectatori) si Victoria Branesti (6.250 spectatori).

 

 

Nicio surpriza din partea Sportului Studentesc, echipa care nu a adunat la meciurile din Regie o medie mai mare de 833 de spectatori.

 

 

Onlinesport


Steaua, cea mai urmarita echipa din campioanat. Dinamo, depasita de Victoria Branesti