Liga 1

Dinamo a continuat recitalul ofensiv la Targu Mures

Dinamo a ramas aceeasi echipa cu gauri in aparare si atac ucigator! Formatia lui Ioan Andone a castigat la scor meciul cu FCM Targu Mures (6-2), intr-un meci care putea fi afectat de un penalty inventat de arbitrul Istvan Kovacs, care i-a acordat si cartonas rosu lui Cosmin Moti.
Injectata cu entuziasm dupa victoria in fata Rapidului, Dinamo a avut un start fabulos de meci la Targu Mures, unde a reusit sa inscrie de doua ori in primele zece minute.

Formatia lui Ioan Andone a profitat din plin de gafele din centrul apararii targ-muresene si si-a creat numeroase ocazii de gol. In minutul 6, Dinamo a deschis scorul datorita unui autogol al lui Topici, care a bagat mingea in plasa dupa ce sutul lui Niculae a fost respins de Danalache direct in el.

Trei minute mai tarziu, dinamovistii s-au distantat la 2-0, dupa o faza superba creata de N'Doye si Liviu Ganea, senegalezul punctand cu un sut violent sub bara.

Dinamovistii au continuat sa atace, insa Niculae a deviat putin pe langa poarta in minutul 23, iar patru minute mai tarziu Adrian Cristea a trimis superb in bara din lovitura libera.

Din minutul 28 meciul a luat o intorsatura neprevazuta, cauzata de un penalty inventat de arbitrul Istvan Kovacs, pentru un fault inexistent pe care Moti l-ar fi facut asupra lui Bitis.

Fundasul lui Dinamo a fost eliminat, iar Florin Dan a redus din diferenta de la punctul cu var.

Pusi sub presiune in finalul primei parti, dinamovistii si-au revenit dupa pauza, cand au reusit sa se desprinda la 3-1, prin Liviu Ganea. Varful lui Dinamo a punctat in minutul 52 cu o lovitura de cap, dupa o centrare excelenta a lui Torje.

"Cainii" au facut 4-1 in minutul 64 pe o actiune de contraatac, in care Marius Niculae a preluat cu mana si apoi a punctat cu un sut fara mila, la coltul lung.

Trupa lui Adrian Falub a redus din diferenta pest doar doua minute, in urma unei greseli de marcaj pe care Vancea a speculat-o, insa cei care au marcat urmatorul gol au fost dinamovistii.

Pe contraatac, cu trei minute inainte de final, Andrei Cristea i-a pasat excelent lui Catalin Munteanu, iar acesta a punctat cu un sut plasat, pentru inca o victorie clara a "cainilor", finalizata dupa ce golgheterul sezonului trecut a punctat in prelungiri din penalty.

Onlinesport


Dinamo a continuat recitalul ofensiv la Targu Mures