Liga 1

Masuri de securitate sporite la meciul FC Vaslui - Steaua

Peste 200 de jandarmi si politisti vasluieni vor asigura masuri de ordine si securitate sporite la meciul de duminica seara, dintre FC Vaslui si Steaua Bucuresti, partida fiind considerata una de risc ridicate de organizatori, în conditiile în care si-au anuntat prezenta si 400 de suporteri stelisti.

Fortele de ordine vor începe patrularea prin municipiul Vaslui înca de la ora 17.00, cu trei ore înainte de startul partidei, pentru a preîntâmpina incidentele si conflictele dintre suporterii celor doua formatii. Potrivit Inspectoratului Judetean de Jandarmi (IJJ) Vaslui, galeria oaspete va sosi la Vaslui cu autocarele, urmând ca mijloacele de transport sa fie preluate înca de la intrarea în judet. În schimb, în ceea ce priveste echipa Steaua, formatia bucuresteana va face deplasarea la Iasi cu avionul, în cursul zilei de sâmbata, si se va caza la un hotel din localitate.

"Delegatia echipei vizitatoare va sosi sâmbata, pe aeroportul din Iasi, urmând sa se cazeze la un hotel din localitate. Deplasarea catre Vaslui va avea loc în ziua disputarii partidei, urmând ca, imediat dupa teminarea meciului, sa plece cu autocarul spre Bucuresti", a declarat Lucian Modoranu, purtatorul de cuvânt al IJJ Vaslui.

Accesul spectatorilor în tribunele Stadionului Municipal Vaslui se va face începând cu ora 19.00, cu o ora înainte de startul partidei.

FC Vaslui va întâlni, duminica, pe teren propriu, de la ora 20.00, formatia Steaua Bucuresti, în cadrul unui meci contând pentru etapa a V-a a Ligii I.

Mediafax



Masuri de securitate sporite la meciul FC Vaslui - Steaua