Liga 1

Sergiu Costin: "Speram sa "le dam in cap" si acum rapidistilor"

Capitanul echipei Otelul Galati, Sergiu Costin, a declarat ca spera ca formatia sa sa-i "dea în cap" Rapidului, în meciul care va avea loc vineri, la Bucuresti, în etapa a III-a a Ligii I.

"Stim ca ne asteapta o atmosfera incendiara în Giulesti, dar pe noi aceasta atmosfera ne motiveaza. Ca fotbalist, îti doresti sa joci în fata unor tribune pline. Va fi un meci de lupta, ambele echipe sunt foarte motivate. Chiar daca rapidistii sunt în forma, sa nu uitam ca la ei dupa câteva meciuri bune urmeaza unele proaste. Anul trecut chiar noi le-am dat în cap, învingându-i la Galati, într-un moment în care erau pe val. Nu mergem sa ne aparam, vrem sa câstigam punct sau puncte. Cred ca e timpul sa încheiem sirul înfrângerilor suferite de noi în Giulesti în ultimii ani", a spus Costin.

Fundasul Adrian Salageanu crede ca jocul va fi greu, pentru ca suporterii gazdelor pun presiune pe adversari: "Va fi foarte dificil. Rapidistii, când joaca pe teren propriu, pun o mare presiune pe adversari, au suporteri foarte motivanti pentru ei. Daca vom sta bine în teren si ne vom face jocul nostru, sunt convins ca ne vom întoarce neînvinsi din Giulesti. Meciul este însa pâna la urma un meci ca oricare altul, chiar daca, dupa parerea mea, Rapid se va bate la titlu anul acesta".

Aceeasi parere are si mijlocasul Gabriel Giurgiu: "Va fi greu, dar vom încerca sa dam tot ce avem mai bun pentru a putea obtine un punct sau chiar trei puncte. Stim ce atmosfera fac suporterii Rapidului, dar va fi important ca noi sa ne facem jocul nostru. Daca vom reusi acest lucru, cu siguranta vom pleca neînvinsi. E adevarat ca în ultimii ani de câte ori am jucat la ei am pierdut, chiar si la scor, dar cred ca a venit momentul sa luam si noi puncte acolo".

Atacantul Marius Pena a spus ca el si coechipierii sai nu se sperie de atmosfera din Giulesti: "Nu ne sperie atmosfera din Giulesti, chiar daca stim ca Rapidul are suporteri fanatici. Sper sa schimbam traditia ultimilor ani, când am pierdut de fiecare data în Giulesti".

Delegatia echipei galatene a plecat în cursul diminetii de joi spre Bucuresti.

Partida Rapid - Otelul Galati, contând pentru etapa a III-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20.00.

Mediafax



Sergiu Costin: "Speram sa "le dam in cap" si acum rapidistilor"