Liga 1

Robert Ilyes: "Respectam Steaua, dar ii putem face sa plece de la Brasov cu coada intre picioare"

Mijlocasul echipei FC Brasov, Robert Ilyes, a declarat ca nu se teme de meciul de sâmbata, cu Steaua, considerând ca el si coechipeirii lui pot face ca formatia stelista sa plece "cu coada între picioare".

"Respectam Steaua, dar nu ne speriem de ei. Este treaba lor cu ce gânduri vin la Brasov, dar noi e clar ca ne dorim sa câstigam. Vine Steaua la Brasov, si ce? Vine, joaca, si pleaca cu coada între picioare, asa cum au plecat si speram ca vor mai pleca si altii de aici au o echipa buna, însa si noi avem un moral foarte bun, jucam acasa, vom avea un stadion plin alaturi de noi si nu ne va interesa nimic altceva", a afirmat Ilyes.

Ilyes este de parere ca în acest moment Steaua nu este o echipa atât de omogena încât sa te temi ca vine si te bate cu 3-4 la zero. "Este adevarat, Steaua e Steaua si mereu a fost o echipa buna, dar nu sunt ei acum atât de omogeni încât sa zici ca gata vin si te bat cu 3-4 la zero. Avem noi ac si de cojocul lor, chiar daca nu îl mai avem în echipa pe Tavi Abrudan, cel care a fost mai mereu nasul Stelei. Avem un alt nas acum, pe Chipciu, care este într-o forma excelenta si care poate face o surpriza placuta. Ne dorim mult pre amult sa facem un meci bun, ca sa nu reusim acest lucru. Nu putem spune ca ne-ar multumi un rezultat de egalitate, chiar daca jucam cu Steaua. În acest moment mi-e greu sa spun daca Steaua este sau nu principala favorita la titlu, pentru ca au trecut doar doua etape. Dupa parerea mea, dupa zece etape se mai aseaza lucrurile si poti spune cine se bate sau nu la titlu cu sanse reale", a spus Ilyes.

Mediafax


Robert Ilyes: "Respectam Steaua, dar ii putem face sa plece de la Brasov cu coada intre picioare"